Program: L-V 8:00 - 20:00 S-D 9:00-14:00
Suna acum
Programul de azi
08:00 - 20:00

Kinetoterapie Pediatrică

Pentru ca ne dorim sa oferim o abordare medicala integrata, kinetoterapia pediatrica este un serviciu medical absolut necesar.

Cui ne adresăm cand apare o problema, pentru tratament adecvat in functie de varsta copilului?

Preventia incepe inca din primele zile de la nastere si poate fi facuta  chiar si de parinti pana la un punct, sub indrumarea medicului neonatolog, pediatru, medic de familie, dupa caz.

Pentru afectiuni preexistente, dobandite, traumatice sau pentru profilaxie, singura solutie este recuperarea medicala pediatrica. Acesta este recomandata de catre medicul curant si este executata de kinetoterapeuti specializati in recuperarea pediatrica.

Kinetoterapia pediatrica este diferita de cea a adultului si este bazata foarte mult pe empatia terapeutului cu copilul cu care lucreaza. Copiii au comportament, reactii si adaptari total diferite fata de adulti la orice afectiune.

Reusita unui tratament de recuperare pediatrica de succes are la baza 2 elemente majore: expertiza profesionala a terapeutului si modul cum acesta relationeaza cu copilul pentru a-si atinge obiectivele terapeutice.

Cum stim cand cel mic are nevoie de Kinetoterapie Pediatrica?

In baza unei recomandari scrise de la medicul curant (neonatolog, pediatru, chirurg, ortoped, neurolog, medic de familie) al copilului.

Cui ne adresam?

Copiilor prematuri/nou-nascuti la termen/sugari (0-1 an)/copii mici (1-3 ani)/prescolari (4-7 ani)/scolari (7-12 ani). 

Programari

Alege varianta rapida si fa-ti o programare online, completand campurile de mai jos. * Deoarece programul medicilor poate suferi modificari, CONFIRMAREA TELEFONICA de catre un reprezentant al clinicii este obligatorie!

Doctori

Kt. Anelia Constantin

Kinetoterapie Pediatrică