Program: L-V 8:00 - 20:00 S-D 9:00-14:00
Suna acum
Programul de azi
09:00 - 13:00

Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

Diabet, Nutritie si Boli Metabolice

Putem sa prevenim diabetul printr-un stil de viata echilibrat, acordand o atentie sporita alimentatiei sanatoase, luptand impotriva sedentarismului, controlandu-ne cu atentie greutatea corporala si luand o atitudine rapida si eficienta atunci cand evolutia este in sensul cresterii greutatii corporale, cunoscandu-ne terenul genetic mostenit si controlandu-ne anual sau bianual bilantul metabolic al organismului-( analizele de sange).

Problemele de comportament alimentar ale copilului in ambele sensuri:- de tip exces – supraponderalitate/obezitate sau deficit- anorexie/casexie – trebuie sa isi gaseasca rezolvarea plecand in primul rand de la identificarea cauzei si apoi la tratarea efectului ( adesea este nevoie pentru acest lucru de o echipa complexa – nutritionist, endocrinolog, pediatru, antrenor sportiv, psiholog). Un copil educat sa manance sanatos inca de la cele mai fragede varste devine constient de importanta alimentatiei si a starii lui de sanatate pe termen lung ca adult.

Programari

Alege varianta rapida si fa-ti o programare online, completand campurile de mai jos. * Deoarece programul medicilor poate suferi modificari, confirmarea telefonica de catre un reprezentant al clinicii este obligatorie!

Doctori

Dr. Longher Ecaterina

Pediatrie generală

Pret consultatie:
120 ron