Program: L-V 8:00 - 20:00 S-D 9:00-14:00
Suna acum
Programul de azi
08:00 - 20:00

ORL Otorinolaringologie

Otorinolaringologia pediatrică, sau prescurtat ORL, este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii superioare, sinusurilor  de la naștere și până la vârsta de 16 ani.

Principalele boli pe care le tratează medicul specialist ORL sunt: infecții ale căilor respiratorii superioare, rinita acută sau cronică, rinofaringita, sinuzita, faringita, amigdalita, rinoree, otita, epistaxis nazal, tuse, raguseala etc.

Serviciul ORL din cadrul Centrului de Pediarie Aramis are în dotare un Fibroscop de ultimă generație, ce permite realizarea examenului video fibroscopic nazo-faringo-laringian la copii. Examinarea realizată cu ajutorul fibroscopului ORL este o procedură rapidă și modernă de diagnostic, prin care pot fi vizualizate, pe un ecran, zonele greu accesibile din interiorul nasului și gâtului. De reținut este faptul că fibroscopia ORL este rapidă și nu necesită anestezie totală.
Este potrivit pentru examinarea pediatrică, fiind foarte util pentru diagnosticul precis al polipilor (vegetațiilor adenoide) de care suferă numeroși copii.

De asemenea, în cadrul Centrului de Pediatrie Aramis se poate efectua și examen otoscopic cu un microscop optic ultramodern. Acesta permite examenul conductului auditiv al timpanului într-un mod rapid și cu o precizie de mare acuratețe.

Preț consultație și investigații:

Consult ORL + Fibroscopie - 200 lei

Consult ORL + Spălături auriculare + Extracție dopuri ceară: 200 lei

Consult ORL + taiere de fren 200 lei

Controlul este gratuit în termen de 30 zile de la efectuatuare consultației inițiale

Programari

Alege varianta rapida si fa-ti o programare online, completand campurile de mai jos. * Deoarece programul medicilor poate suferi modificari, CONFIRMAREA TELEFONICA de catre un reprezentant al clinicii este obligatorie!

Doctori

Dr. Chirieac Simona

ORL Otorinolaringologie

Pret consultatie:
170 ron