Program: L-V 8:00 - 20:00 S-D 9:00-14:00
Suna acum
Programul de azi
08:00 - 20:00

Obstetrică și Ginecologie

Obstetrica și Ginecologia sunt specialități gemene, care se ocupă de sistemul reproducător feminin. Obstetrica se ocupă de sarcină, proceduri și complicații asociate cu aceasta, având ca obiective: menținerea sănătății, monitorizare pe perioada sarcinii, diagnosticare, tratament și informarea corectă și regulată a pacientelor.  

Ginecologia implică tratarea femeilor care nu sunt însărcinate și cuprinde atât medicina, cât și câmpuri chirurgicale. 

Vizita la medicul ginecolog - obstetrician trebuie văzută și considerată ca parte importantă din viața oricărei femei care dorește să fie sănătoasă, înainte de orice, care planifică o sarcină sau care întâmpină o problemă. 

Îi avem alături de noi pe:


Nou! Testul fetal non-stres (Cardiotocografia) este acum disponibil în cadrul clinicii.

Testul fetal non-stres sau Cardiotocografia este adesea utilizată în trimestrul al treilea de sarcină, pentru evaluarea frecvenței cardiace fetale și a tonusului uterin. Mai multe informații despre această metodă poți găsi aici: click aici

PROMO GINECOLOGIE:

  1. Vino la primul consult ginecologic după naștere și poți beneficia de un consult pediatric gratuit (pentru micuțul tău) chiar în aceeași zi.

Trebuie doar să programezi telefonic sau online primul consult ginecologic după naștere. Programează un consult ginecologic la unul din specialiștii noștri și asigură-te că ești bine!

Controlul de rutină după naștere este un examen medical important, care poate preveni complicații și neplăceri ale perioadei postpartum. Această perioadă începe imediat după naștere și se termină în momentul când organismul mamei este complet refăcut.


  1. Consultul ginecologic +  testul Babeș Papanicolau costă doar 180 lei!

Testul Babeș-Papanicolau este cea mai eficientă metodă de depistare a anomaliilor celulelor cervicale, care pot fi stadii incipiente ale cancerului de col uterin. 

Efectuat în mod regulat, se poate depista la timp prezența celulelor anormale. 

Acorda atenție și grijă din timp, căci, din nefericire, nu există simptome care să indice prezența acestuia. 

O vizită periodică la medicul ginecolog și un test Babeș-Papanicolau sunt obligatorii și esențiale în viața oricărei femei.


Vă sfătuim să fiți deschise, încrezătoare și comunicarea să fie ca atunci când vorbești cu o prietenă dragă. 

De asemenea, este de preferat să ai chiar și tu o mică listă cu întrebări pe care dorești să le adresezi medicului. Orice grijă, întrebare, curiozitate sau nelămurire își pot găsi răspunsul în cabinetul medicului. 

Pentru detalii și programări, poți suna la 0751 985 272, sau completează fomularul de programare!

Programari

Alege varianta rapidă și fă-ți o programare online, completând câmpurile de mai jos. *Deoarece programul medicilor poate suferi modificări, CONFIRMAREA TELEFONICĂ de către un reprezentant al clinicii este obligatorie!

Doctori

Dr. Ana Maria Vasilcovici

Obstetrică și Ginecologie

Pret consultatie:
150 ron

Dr. Simona Iacoban

Obstetrică și Ginecologie

Pret consultatie:
150 ron

Dr. Rugină Victor Gabriel

Obstetrică și Ginecologie

Pret consultatie:
150 ron