Program: L-V 8:00 - 20:00 S-D 9:00-14:00
Suna acum
Programul de azi
08:00 - 20:00

Gastroenterologie pediatrică


Gastroenterologia este specialitatea medicală care studiază fiziopatologia aparatului digestiv, ficatul și pancreasul, ocupându-se de prevenția, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor hepatice, gastrointestinale sau colecistice, pancreatice, a tulburărilor motorii esofagiene sau a celor de motilitate.

Pentru multi părinți, ora mesei e un adevărat chin, copilul lor nu mănâncă decât anumite alimente sau, și mai rău, nu mănâncă nimic. Acest fenomen apare și mai des în timpul pubertății când copiii încep să acorde o atenție sporită felului în care arată și felului în care sunt percepuți de ceilalți din jur. Când refuză să mănânce sau au gusturi foarte specifice la mâncare, s-ar putea să aibă o tulburare alimentară.

Gastroenterologia pediatrică face parte din specialitățile decontate de CAS.

Tot ceea ce aveți nevoie pentru a beneficia de o consultație GRATUITĂ, decontată de CAS, este biletul de trimitere de la medicul de familie și certificatul de naștere.

Consultațiile sunt susținute de domnul doctor Pertea Leonard, medic primar pediatru, cu specialitatea Gastroenterologie, din cadrul Spitalului Clinic de Urgențe pentru Copii " Sfânta Maria" din Iași.

Programari

Vino cu biletul de trimitere şi beneficiezi de consult gratuit. Alege varianta rapidă și fă-ți o programare online, completând câmpurile de mai jos. *Deoarece programul medicilor poate suferi modificări, CONFIRMAREA TELEFONICĂ de către un reprezentant al clinicii este obligatorie!

Doctori

Dr. Perțea Leonard

Gastroenterologie pediatrică

Pret consultatie:
180 ron