Program: L-V 8:00 - 20:00 S-D 9:00-14:00
Suna acum
Programul de azi
08:00 - 20:00

Alergologie pediatrică

Alergologia se ocupa cu zeci de suferinte produse prin mecanisme multiple si complexe, care sunt investigate fiecare in alt mod si tratate diferit si individualizat de la un pacient la altul. Alergiile sunt frustrante, iritante, iar uneori pun viata in pericol. De ce unii oameni sunt sensibili la cele mai obisnuite lucruri – ca laptele, nucile si praful – iar altii nu? Cum puteti afla daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra are o alergie si cum o puteti trata? Alergia este o reactie adversa la o proteina din mediu, cum sunt cele care se gasesc pe animalele de companie si in polenul florilor sau in nuci. Aceste proteine sunt numite alergeni si in mod normal nu sunt daunatoare. Daca aveti o alergie, corpul reactioneaza la un alergen specific eliberand histamina din celulele mast (bastonase) in piele, plamani, nas sau intestin. Acest lucru provoaca inflamarea si umflarea zonelor respective.
Simptomele alergiei pot fi: mancarimile, umflarea tesuturilor si respiratia greoaie.

Printre bolile alergice sunt: febra fanului, astmul, eczemele si urticariile.
Unele persoane fac conjunctivita alergica, iar altele au reactii adverse la medicamente, intepaturi de insecte sau latex. Alergiile alimentare si intoleranta la aditivii alimentari sunt cauze relativ rare ale reactiilor alergice.
Printre alergenii frecventi se numara:

Doamna doctor Azoicai Alice, vine din Iasi şi este medic specialist pediatru, cu supraspecializare in alergologie si imunologie clinica pediatrica.

Alergologia pediatrica face parte din specialitatile decontate de CAS.

Tot ceea ce aveti nevoie pentru a beneficia de o consultatie GRATUITA, decontata de CAS, este biletul de trimitere de la medicul de familie si certificatul de nastere.

Programari

Alege varianta rapida si fa-ti o programare online, completand campurile de mai jos. * Deoarece programul medicilor poate suferi modificari, CONFIRMAREA TELEFONICA de catre un reprezentant al clinicii este obligatorie!

Doctori

Dr. Azoicăi Alice

Alergologie pediatrică

Pret consultatie:
200