Dragii noștri,
Este o perioadă dificilă pentru noi toți, de aceea, acționăm printr-un plan de măsuri suplimentare pentru a oferi siguranță pacienților și personalului din clinică.
Luăm toate măsurile, pentru ca tu și copilul tău să fii în siguranță atunci când ne treci pragul.
Măsuri de prevenție:

 • Lămpile UV funcționează Non-stop, chiar și pe timpul nopții. Acestea se găsesc în toate cabinetele, în recepție și pe hol.
  Lămpile bactericide cu UV sunt dispozitive medicale care previn răspândirea infecțiilor, bolilor și afecțiunilor respiratorii cauzate de bacterii, virusuri, microbi, spori de mucegai, fungi și alte protozoare care există în aer și pe suprafețe.
 • Asigurăm igiena riguroasă a tuturor spațiilor/suprafețelor și respectăm programul de curățenie și dezinfecție a tuturor suprafețelor din clinică.
 • Oferim Gratuit mască de protecție pacienților care prezintă simptome respiratorii.
 • Pentru a asigura protecție fiecărui pacient, am pregătit un cabinet medical special alocat în care pacienții cu probleme respiratorii vor fi consultați.
 • Pentru a limita contactul, am instalat la recepție un panou transparent de protecție.
 • Vă rugăm să folosiți cu încredere dezinfectantul pentru mâini aflat chiar la intrarea în clinică (dacă nu reușiți să îl localizați, întrebați personalul din recepție, vă vor ghida cu drag).
  Pentru a evita aglomerarea, rugăm să se prezinte un singur însoțitor în cazul copiilor și să fie respectată ora programării.
 • Păstrați o distanță semnificativă, de 1,5 metri, față de celelalte persoane.
  Ne preocupă în egală măsură sănătatea pacienților noștri, a colegilor și, desigur, a comunității din care facem parte.

Susținem colegii noștri care sunt în linia întâi și luptă împotriva acestui virus din spital. Le transmitem toate gândurile noastre, și ale voastre, de bine și sperăm că ne vom revedea curând cu bine!

Pentru a limita cât mai mult răspândirea noului coronavirus, este nevoie ca noi toți să dăm dovadă de responsabilitate. De aceea, vă rugăm să oferiți cât mai multe informații telefonic.

Programările pot fi efectuate online, aici:
http://aramismedical.ro/programare
Tel: 0751 985 272