Program: L-V 8:00 - 20:00 S-D 9:00-14:00
Suna acum
Programul de azi
08:00 - 20:00

Dr. Morosan Beatrice

Pediatrie generală

Dr. Morosan Beatrice - Medic primar pediatru cu competanță în ecografie generală.

"Am ales această specialitate grea, dar și frumoasă și plină de satisfacții, din dorința de a-i ajuta pe copilașii aflați în suferință, de la cei mai mici (prematuri de 500-700g) până la adolescenți, fiecare vârstă având particularitățile ei.

Comunicarea este de asemenea esențială în pediatrie, la fel și modul de a te apropia de copii, care de cele mai multe ori au frica de doctor, lucru care este perfect de înțeles. De asemenea, părinții trebuie liniștiți și trebuie să li se explice problemele pe care le au copii, cu răbdare și empatie. Pentru a face toate aceste lucruri, consider că experiența anilor lucrați atât ca pediatru, cât și ca cadru didactic mă ajută în practica zilnică."  Dr. Morosan Beatrice.

Programul doamnei dr. Moroșan este de luni până vineri, între orele 8:30 - 15:30.


Doamna dr. Beatrice Cornelia Moroșan este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, Facultatea Medicină Generală promoția 1997.

Stagiatura obligatorie la Spitalul Municipal Rădăuti, jud. Suceava, urmată de rezidențiatul în Pediatrie, efectuat în Cluj.

Diploma de medic specialist pediatru a fost obținută în anul 2004, an în care domana doctor a promovat și examenul de asistent universitar, inițial la disciplina Medicina de familie, apoi la disciplina Pediatrie II.

Coautor la cărți și articole și numeroase simpozioane, conferințe și congrese de specialitate.

În paralel, a lucrat ca medic specialist pediatru la Secția Neonatologie-Prematuri, în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, timp de 8 ani și a fost colaborator la policlinici private.

În 2007, a obținut atestatul în Ultrasonografie generală.

Din 2015, a lucrat timp de un an ca medic specialist pediatru la Spitalul Municipal „Sf. Dr. Cosma și Damian” Rădăuți.

Din septembrie 2019 a început colaborarea cu Centrul de Pediatrie Aramis


Consultatie pediatrie generală  + ecografie pulmonară 200 lei