MISIUNEA NOASTRĂ:
Este de a ne consacra activitatea realizarii unor schimbari calitative a serviciilor medicale pediatrice prin ridicarea standardelor, cât și prin îndeplinirea obiectivelor de performanță, calitate, promtitudine, încredere și flexibilitate la prețuri avantajoase pentru pacienții noștri.


VALORILE ÎN CARE CREDEM:

Angajament față de pacient și serviciile prestate acestuia, spiritul de echipă, corectitudinea, inovația, flexibilitatea, îmbunătățirea calității vieții.
Câștig – Câștigi: abordăm pacienții, furnizorii, colegii și partenerii de afaceri cu scopul de a crea valoare pentru fiecare dintre noi.


OBIECTIVELE NOASTRE:

Mărirea portofoliului de servicii.
Creșterea recunoașterii brandului Aramis.


despre noi

Centrul de pediatrie Aramis s-a înființat în anul 2014 și a avut de la bun început misiunea de a schimba și consacra percepția asupra serviciilor medicale și calitatea acestora. Am definit serviciile medicale pediatrice de calitate prin ridicarea standardelor, îndeplinirea obiectivelor de performanță, promptitudine, încredere, flexibilitate la prețuri avantajoase pentru micii noștri pacienți.

Domeniul în care activăm este unul frumos, dar plin de provocări, de aceea am stabilit valori clare, în care credem și după care ne ghidăm activitatea. Pentru a funcționa optim, am creat o echipă de profesioniști, cu peste 20 de medici, la care se alătură personalul centrului care fac ca lucrurile să meargă pe un făgaș bun spre excelent. Credem în spiritul de echipă, în ceea ce este corect, suntem inovatori și flexibili și dorim îmbunătățarea calității vieții printr-o abordare corectă și obiectivă.

Serviciile medicale pe care Centrul de Pediatrie Aramis le oferă sunt: pediatrie generală, neonatologie, laborator analize, nefrologie pediatrică, cardiologie pediatrica, gastroenterologie, psihologie, centru de recuperare a copiilor cu nevoi speciale ( ADHD, autism), alergologie pediatrică, neurologie pediatrică, psihiatrie pediatrică, logopedie, ortopedie și chirurgie pediatrică, ecografii, electroencefalogramă EEG, kinetoterapie/terapie Vojta, boli infecțioase, diabet și boli metabolice, ORL, nutriție și dietetică, sala de tratamente, stomatologie în parteneriat, endocrinologie și medicină de familie.

Ne dorim ca Centrul de Pediatrie Aramis să devină prima opțiune pentru servicii medicale pediatrice din Suceava, ca toți pacienții care pășesc în centrul nostru să găsească un mediu cald, sigur, prietenos și nu în ultimul rând, profesionist!

Privim cu încredere spre viitor, căci avem toate “uneltele” necesare, oameni dedicați și dorința de a cerceta, a trata și a vindeca!

Ne îngrijim de sănătatea viitorului nostru!
⁠⁠⁠⁠⁠